Friday my friend.

Godmorgon, har ni sovit gott?
Hur fort har inte denna vecka gått då? Bara flugit förbi om jag får säga det själv. Men inte mig emot, helg betyder iallafall lite ledighet för gubben, tyvärr ska han jobba en sväng imorgon sen ska han kanske till Eskilstuna men vi får iallafall söndagen tillsammans i värsta fall, vi får se. Jag har då inga planer för helgen. Jag hoppas på bättre väder än vad vi har just nu iallafall, grått, trist och blåser en del för stunden. Vi får se om det vänder.

Just nu sitter jag i vanlig ordning med en kopp kaffe i soffan och har datorn i högsta hugg, ska fixa lite tidsinställda inlägg är tanken. Somnade tidigt igår men vaknade strax innan två inatt och var vaken en stund. Sov sen till kvart över sju, det måste vara ett rekord. Varit ute med Mini en sväng med men han var inte alls sugen vid den tiden så får bli en längre promenad sen. Ska ta en dusch med hade jag tänkt, steka lite potatis till lunch och sen får vi se. Först kommer dock Jennie förbi en sväng snart för lite kaffe innan jobbet.

Hur glad blir man inte när ens favoritjeans passar igen? Kunde nätt och jämt stänga dom innan, fick andnöd när de väl var på men nu passar dom perfekt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
God morgon! Jag undrar ifall du skulle vilja gå in på mitt senaste inlägg, ställa frågor kring hjärtfel och autism? Skulle bli glad! 🙂 ha en bra dag!
nouw.com/bolmgren
Elisa,
Sov som en stock hela natten, men av ren trötthet efter veckan. Hoppas ni får lite sol så du kan få några sköna promenader i helgen i alla fall! Stekt potatis till lunch lät för övrigt riktigt gott! 😊
elisamatilda.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Skönt de! Ja tack. Hoppas det 😃
nouw.com/shinelikeapearl
Marie,
Mysigt det låter och det är toppen att man kan göra tidsinställda inlägg =D
sweetwords.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Michaela ,
Min sömn är helt jäkla kaos så jag har tyvärr inte sovit särskilt mycket i natt.
Wohooow så kul att du kom i jeansen, det är som en milstolpe ju😍 Glad för din skull😍
nordengrim.nu
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Usch! Ja tack! 😍
nouw.com/shinelikeapearl
Trollkatt
,
Jag hade ett par hela jeans kvar som nu fått en deci reva i häcken 🙄. Letade nytt på H&M igår men min storlek fanns inte kvar på ett enda par, sugigt! Hoppas vädret blir bättre, här är det regn men det behövs just nu.
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh så tråkigt!
nouw.com/shinelikeapearl
Johaannaa
Johaannaa,
Det är ju verkligen den bästa känslan när man kommer i ett par jeans som vart för små innan !;D hoppas du får en underbar helg ;D med massor av sol
nouw.com/johaannaa
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen! Tack desamma ☀️
nouw.com/shinelikeapearl
Lillan,
Åh ja jag kan förstå din känsla över att äntligen få komma i jeans som har varit små innan. Hoppas du får en toppen helg
queenlillan.wordpress.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,