Friday my friend.

Godmorgon, har ni sovit gott?
Hur fort har inte denna vecka gått då? Bara flugit förbi om jag får säga det själv. Men inte mig emot, helg betyder iallafall lite ledighet för gubben, tyvärr ska han jobba en sväng imorgon sen ska han kanske till Eskilstuna men vi får iallafall söndagen tillsammans i värsta fall, vi får se. Jag har då inga planer för helgen. Jag hoppas på bättre väder än vad vi har just nu iallafall, grått, trist och blåser en del för stunden. Vi får se om det vänder.

Just nu sitter jag i vanlig ordning med en kopp kaffe i soffan och har datorn i högsta hugg, ska fixa lite tidsinställda inlägg är tanken. Somnade tidigt igår men vaknade strax innan två inatt och var vaken en stund. Sov sen till kvart över sju, det måste vara ett rekord. Varit ute med Mini en sväng med men han var inte alls sugen vid den tiden så får bli en längre promenad sen. Ska ta en dusch med hade jag tänkt, steka lite potatis till lunch och sen får vi se. Först kommer dock Jennie förbi en sväng snart för lite kaffe innan jobbet.

Hur glad blir man inte när ens favoritjeans passar igen? Kunde nätt och jämt stänga dom innan, fick andnöd när de väl var på men nu passar dom perfekt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer