Friday-yay

Hej, hur har ni det? Har ni tänkt på att mer eller mindre alla inlägg börjar likadant? Jag har så svårt för hur man ska börja, känns så konstigt att bara kasta sig in i något. Hur gör ni?
Iallafall, här är det precis lika hostigt som alltid men jag hoppas att det går över under helgen för jag har fått ett fast jobb från och med måndag. Kan ni fatta det? Mitt första riktiga jobb om man säger så, eller mitt första fasta iallafall. Känns så skönt. Det är som personlig assistent med men i Vetlanda så det blir lite närmre för mig. Kändes super bra när jag var där igår så hoppas den känslan håller i sig.

Ikväll ska jag iväg på en spontant tjejkväll med lite vin och trevligt sällskap. Är väl kanske egentligen inte helt i skick för det men jag har legat inne i snart två veckor och uppenbarligen har inte vila gett mig något så nu tänker jag ha lite kul med flickorna idag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Grattis till jobbet!! Måste kännas super skönt! Gud vad glad man skulle bli!
Härligt med tjejkväll! 😍 hoppas kvällen blir super bra! ❤️❤️
nouw.com/paulinarodhe
CristinaS
CristinaS,
Stort grattis till det nya jobbet! Outfiten var super snyggt måste jag säga. Det är verkligen inte lätt att komma på vad man ska börja eller på hur man ska börja inlägget men jag brukar skriva precis så som det känns. Det blir ofta ganska lika tyvärr . 🥰
nouw.com/cristinas
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack så mycket ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Amandizan
Amandizan,
Grattis till ditt fasta jobb så kul för dig att du fick det. Du gör helt rätt i aTT gå ut ikväll❤️
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,