Fullt ös

God förmiddag, hur har ni det?
Igår regnade det hela dagen och idag är det otroligt skumt väder. Ena sekunden lyser solen och andra så regnar det. Kan vi inte bara få slippa regnet lite? Så deprimerande. Jaja, nog om vädret. Idag blir det fullt upp trots att jag hade tänkt ha en lugn dag. Började dagen i lugn och ro dock med kaffe och Nyhetsmorgon. Men sen gjorde jag en webbutbildning via jobbet som jag skulle gjort för länge sedan men det har kommit så mycket emellan med sjukdom och extrajobb men nu är det gjort iallafall.
Har precis fixat mig lite och slängt på mig kläder och sitter och väntar på att få sms om att mitt paket är framme så att jag kan åka och hämta det, har beställt lite nytt garn till några beställningar som väntar. Ska passa på att handla i samma veva för jag ska baka lite så vi har fika till kaffet hemma hos Jennie ikväll. Sen ska jag hinna göra en paj till middagen med. Det kommer bli fullt ös idag helt enkelt. Vad gör ni idag?

Jag köpte mig ett par byxor i skinnimitation från H&Ms rea häromdagen förresten. Känner mig inte helt bekväm dock så vi får se om de blir använda eller åker tillbaka.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer