Fullt ös, medvetslös.

Jag har haft en otroligt bra helg må jag säga, bästa på länge faktiskt men det kostar mående mässigt att vara igång hela, hela tiden. Jag är helt slut idag, visste knappt om jag skulle ta mig hem så trött jag var framåt eftermiddagen idag.
Har iallafall varit hos mamma över helgen. I fredags firade vi lillebror som fyllde femton år, helt sinnessjukt att han blivit så gammal. Åt tårta, grillade och hade det allmänt mysigt. Igår var jag iväg en runda och det grillades igen och ja, det var en bra kväll. Somnade dock så sent så jag fattade det inte själv, haha. Inte van vid sena kvällar nu för tiden. Åkte direkt från mamma till Therese och sen har dagen gått i ett. När jag väl parkerar hemma så upptäcker jag att min koppling på bilen låter väldigt, väldigt illa. Jag ser ännu en Saab till skrot i min framtid, haha. Så typiskt. Unnade mig lite hemgjord pizza till middag, tröstäta är bra har jag hört.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

beatricenyman
beatricenyman,

Gott! Vi gjorde också hemmagjord pizza ikväll, går alltid hem hos barnen. 😊

nouw.com/beatricenyman
Jenniesh
Jenniesh,
Vad tycker du är goast på hemmagjord?:)
nouw.com/jenniesh
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Peperoni helt klart 😊
nouw.com/shinelikeapearl
svullo
svullo,

Vad trevligt det lät 😊 roligt när det är roligt 😊 Jag brukar lägga på såna där små runda ostar i som ligger i nån vätska, kommer inte på vad dom heter.. min hjärna funkar inte så bra innan den har fått kaffe 😉

nouw.com/svullo