Fynda klimatsmart med Fyndiq

Inlägget är i samarbete med Fyndiq.se.

God eftermiddag, har ni fått en bra start på veckan? Jag har haft en relativt bra dag och har hunnit med återvinningen, tvätt, städ, matlådor till sämre dagar och lite bakning. Nu har jag dock gjort slut på all energi plus lite till så unnade mig en stund här på bloggen. Jag har nämligen fått nöjet att skriva detta inlägg om Fyndiq och de har börjat med en grej som jag helt missat. Nästan ny är deras kategori där du kan köpa en begagnad mobiltelefon eller surfplatta från dom.

Om jag får säga det själv så kommer detta med en rad olika fördelar. Framförallt ekonomiskt, det är mycket billigare än att köpa en ny. Telefoner idag är tyvärr långt ifrån gratis men här kan du göra ett riktigt fynd. Att dt samtidigt är bra med second hand för klimatet är ingen hemlighet och sådant hejar vi för så varför inte göra både din plånbok och miljön en tjänst och köpa begagnat?
Fördelarna med att köpa en begagnad mobiltelefon från Fyndiq gentemot en privatperson är många. Hos Fyndiq så funktionstestas alla telefoner innan de återställs till fabriksinställningarna och sedan får de även en gradering efter skicket så du kan enkelt läsa dig till telefonens skick på deras hemsida. Du får även 60 dagars garanti på din nygamla telefon så du kan testa den i lugn och ro och vara säker på att allt fungerar.

De har olika märken t.ex Samsung och iPhone. Själv är jag en iPhone människa och det gör nästan ont när man ska betala för en ny idag därför tyckte jag att denna tjänst var perfekt. Just nu har dom t.ex en iPhone 7+ för bara 2599:-. Är du också lite nyfiken på deras nästan ny tjänst så spana in dom redan idag. Du vet väl att du också hittar alla mobiltillbehör som du behöver hos dom?

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer