Gå bort tofflor

God kväll, har ni haft en fin dag?
Här har det varit väldigt bra vill jag lova. Jennie kom hit i morse, vi drack kaffe och tjötade lite. Åkte och tvättade hennes bil, lämnade sen av Mu, hämtade Loke på dagis och åkte till Vetlanda för att handla. Skulle äntligen köpa mina utemöbler men såklart var de slutsålda och kommer ej in i lager igen. Suck. Jaja, fick tag i en massvis med andra saker som jag inte behöver, hehe. Får visa lite imorgon men vi har nästan ett helt nytt sovrum känns det som, ljust och fint nu till våren och sommaren.

Väl hemma fixade jag hemma, lagade mat. Sötpotatispommes med helstekt fläskytterfile, otroligt gott var det. Tog tag i tvätten och sen åkte jag och gubben en sväng till Vetlanda för att handla lite på Biltema. Stannade hos Jennie och Micke en sväng innan vi åkte hem igen och det är lite där vi är nu. Jag har slängt ihop en kaka tills imorgon och tvätten är snart klar, mycket mer blir det inte idag.

Jag har köpt nya gå bort tofflor som de säger nu, kunde inte säga nej när de var leopard hehe. När vi kom hem hade dessutom Mu's nya tröja kommit.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Sötpotatis pommes är verkligen munorgasm alltså 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh ja minst sagt!!
nouw.com/shinelikeapearl
Kamilla,
Säga vad man säga vill om Foppa tofflor fin är de inte men ack så sköna att glida runt i hemma i trädgården
kamillaskamera.com/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Michelle ,
Va kul att få Jenny på besök 😊 viktigt med vänner 💕 din hund är fin 🐶
www.michellefrandell.blogg.se