Gåvokort från Parnass

Inlägget är i samarbete med Parnass.

God förmiddag, har ni det bra? Tänk att vi redan är inne på mitten av jobbveckan, tiden bara springer iväg. Jag är dock ledig idag och ska åka och bowla med gubben om en stund så det blir nog en bra dag. Det var dock inte vad jag ville skriva om idag utan jag vill berätta om Parnass för er. Företaget är ett av Sveriges både äldsta och mest kända företag inom presentreklambranschen. Vad gör dom då?
Hos Parnass kan du köpa presentreklam passande ditt företag. Du kan t.ex köpa reklampennor som jag själv vet brukar vara uppskattat att både ge och få för det är en sådan sak som alla använder så det syns mycket.

En annan sak du kan köpa hos dom är gåvokort och det är de jag tänkte upplysa er lite extra om. Alla har väl någon gång jobbat för ett företag som då och då delar ut små presenter eller kanske julklappar till kunder eller liknande för att få ut ordet lite extra? Alla får ett knivset eller ett paket handdukar eller liknande med någon reklam på. Okej, superkul att man får någonting överhuvudtaget men om vi ska vara ärliga så är det oftast saker som bara hamnar på hyllan hos många.
Med Parnass kan ditt företag ändra på detta, varför inte köpa ett gåvokort istället? Med gåvokortet får mottagaren själv välja vad de vill ha ur ett färdigt utbud. Du kan välja bland en hel drös olika inriktningar/kort såsom Mannerströms gåvokort, Ernst gåvokort eller Designkortet.
Med de här korten får mottagaren i lugn och ro kika igenom utbudet och se vad dom faktiskt skulle gilla och använda mest och kan själva klicka hem gåvan. Jag tror definitivt att detta är framtiden för företag när det kommer till presenter och gåvor till.

Jag tycker verkligen ni ska kika på gåvokort hos Parnass när det är dags för liknande gester hos ert företag!

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

photoemmz
photoemmz,
Åh det är ju så himla bra när dom har en massa presenkort att välja emellan! Finns något för alla
nouw.com/photoemmz
Men du vilken bra tjänst, den där ska jag absolut kolla in mer på. Gillar såna sidor och man får liksom verkligen något unikt av det 😃
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja super verkligen!
nouw.com/shinelikeapearl