Ge för mycket

Vilken lång dag det blev. Jag hade en dålig känsla när vi vaknade idag, Mu kändes inte alls som vanligt. Tog kontakt med FirstVet som förövrigt rekommenderas starkt, snabb hjälp som var gratis med försäkringen som hur som ansåg att det var akut och jag fick börja jaga veterinärklinik som hade tid då alla i närheten var fullbelagda. Fick tillslut tag i en tid i Uddevalla och fick börja pyssla med jobb och allt som skulle bli gjort.
Lilla Mu fick bli inlag iallafall då han behövde opereras men han är tack och lov hemma igen och allt har gått bra. Hoppas på en bra läkning nu bara. Min Milla prins är fortfarande helt utslagen efter sövningen och har inte rört sig något nämnvärt ikväll utan ligger mest och sover på mig.

Bortsett från en lång dag så är det väl ungefär som vanligt, uppochner. Vissa dagar är för himla bra medan vissa är katastrof. Kämpar med tankar och känslor om vad jag borde och vad jag vill. Försöker att inte ge för mycket och ta det som det kommer. En dag i taget helt enkelt.
Nu är jag minst lika slut som Mu dock och tänker krypa ner i sängen strax faktiskt, jobb imorgon igen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

survivan
survivan,
Hoppas att lilla Mu blir bra ❤
nouw.com/survivan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack det hoppas jag ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Vad var det för fel för att Mu behövde opereras? Skönt att den gick bra! <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Han hade skadat trampdynan ❤️
nouw.com/shinelikeapearl