Gissningslek

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag somnade på tok för sent. Fick Disney+ av min syster och tyckte det var en bra idé att starta det när jag la mig igår vilket låg att jag låg och tittade på Askungen fram till småtimmarna, haha. Blev som ett barn igen.
Var iallafall hos läkaren igår och nu verkar vi ha gått över till gissningslekar om min rygg. Sjukgymnasten försökte ju undersöka om det är diskbråck, om bäckenet är som det ska osv men de undersökningarna gick inte att genomföra då jag har så ont. Inte heller läkaren kunde göra de. Nu så "kanske det kan vara en nerv i kläm eller en som är skadad" så nu ska jag testa att gå till en naprapat som kan göra det bättre eller sämre beroende på vad det är för fel. Fick också medicin mot nervsmärtor som egentligen är antidepressiva som ska trappas upp och ut. Känner mig inte alls sugen på att ta de med tanke på alla biverkningar som kommer med de. Ska suga på den karamellen under dagen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,

På ett sätt kan jag förstå läkarna, för det är ju inte lätt att sätta en diagnos om det inte går att undersöka patienten, men måste vara fruktansvärt när du är där för att de ska göra det men att du får så ont.

www.frokenrodlok.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Man kan röntga, då kan man se ett flertal av de sakerna som de försöker se genom undersökningarna men de vill dom inte. Så ja, jag har noll förståelse för att jag ska behöva gå och ha så ont i månader och äta en massa onödig medicin.

nouw.com/shinelikeapearl