Grabbarna Flytt

Inlägget är i samarbete med Grabbarna Flytt.

God morgon, hur har ni det? Kan ni förstå att det är två dagar kvar tills julafton? Jag har helt ärligt lite svårt att greppa det men det är som vanligt, tiden går så fort. Apropå jul och saker som hör till så är det stressen skulle jag vilja påstå. Här kommer det jag egentligen vill prata om idag in, nämligen flytthjälp med Grabbarna Flytt. Att ta in en firma för att hjälpa till med flytt och- eller flyttstäd kan vara en stor avlastare.
Grabbarna Flytt startades av ett gäng grabbar som först hade flytt som ett extraknäck vid sidan av studier men de växte snabbt till något större och idag har de över 100 anställda med kontor i både Stockholm och Helsingfors. De dom har hållit fast vid är dock att alltid göra det bästa och mest passande för kunden.

Alla som någon gång har flyttat kan nog hålla med om att det kan vara både stressigt, påfrestande och tidskrävande. Då kan det vara guld värt att ta in någon som hjälper med delar av eller hela flytten. Jag har själv använt mig av både flytt och städtjänster och jag bara måste säga att det är fantastiskt. Framförallt flyttstädning. Att bara kunna lämna när man tömt och få resten ordnat är guld värt och helt klart värt varenda krona.
Ska du flytta eller behöver någon annan tjänst de erbjuder på Grabbarna Flytt så tycker jag absolut du ska ta kontakt med dom, de har höga kundbetyg och gör allt de kan för att du som kund ska bli nöjd.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar