Grått

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag somnade som vanligt de senaste alldeles för sent sen var jag uppe och studsade en stund inatt med. Sömnen har varit allt annat än på topp det senaste och jag känner mig allmän stressad över mycket.
Det har varit mycket privat sen är jag just nu hemma från jobbet vilket skulle hjälpa mig men istället gjort mig mer stressad. Min bilsituation har börjat stressa mig rejält och det finns typ ingenting jag kan göra åt det. Måste lära mig andas och ta det lugnt mest.
Idag gör jag ingenting. Är i Vänersborg men mamma jobbar och T jobbar så jag håller mig här, inne. Det är grått och regnar av och till så det blir inte mycket mer än någon runda med hunden.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,

Har sovit gott i natt. Trist att du inte får din sömn å att du känner dig stressads🙁.

Så skönt att inte göra något. Sånt väder för det idag med. Slöa & se serie 😊.

Kram på dig❣️

nouw.com/fighterwomen85
Gerdis
Gerdis,

Jag känner igen de där , jag är själv sjukskriven o av att bara vara hemma så blir jag stressad till o från men då sätter jag mig bara i soffan o spelar lite på paddan för jag märker att de hjälper.

Tråkigt att sömnen inte är så bra för dig , du kanske skulle behöva något för att kunna somna.

Kramar <3

nouw.com/gerdis
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Sov lite sisådär. Hade massor av stressdrömmar(du vet sådana som skulle kunna vara verkliga) men vaknade tack och lov och suckade ut. Resten av natten vred jag mig i sängen på grund av magsmärtor. Så inte min favoritnatt så att säga, haha. Jag hoppas att du kommer sova bättre, sömnen är ju så viktig! <3
nouw.com/psykiskohalsablogg
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Usch så jobbigt. Hoppas du mår bättre ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Madde ,

Sömnen är så otroligt viktig. Utan den funkar ingenting. Hoppas verkligen du får ordning på det som tynger dig snart,

www.nouw.com/madelena

Vet hur det är när man blir så där uppstressad, blir det ganska ofta själv när saker är så där i livet. Vänersborg var jag i och campade för några år sedan, gick på stan där och handlade i en liten butik med massa små inredningssaker 😊.

www.saramadeleine.se
Amanda,

Jag har med svårt med sömnen. Somnar men sedan vaknar man efter ca 2h och tycker det är svårt att somna om. Här har det med varit grått idag 😊

amandizan.wordpress.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Usch så tråkigt.
nouw.com/shinelikeapearl
Mirre,

Har också lagt mig för sent ett tag nu, men inte orimligt sent, men för sent med tanke på man ska upp tidigt och lämna tösen till skolan.

sweeetwordsbymirre.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,