Halleluja

Ett mirakel har skett vill jag lova. Jag berättade tidigare om att jag varit blockad på Instagram, över en vecka idag. Tappade hoppet helt om att jag skulle få tillbaka kontot som jag jobbat mer i sju år och började närma mig 11.000 följare på, kände mig knäckt faktiskt. Men idag fick jag lite hjälp och boom I’m back. Det känns fantastiskt faktiskt!

Förutom det har vi varit i Vetlanda en sväng då jag behövde en ny färgbomb och en hdmi-sladd till sovrummet. Kom nyss hem, har ätit lite lunch och tänkte faktiskt vila lite innan mitt kvällspass. Ska förbi affären och hämta ut ett paket med ett samarbete innan med tänkte jag. Mycket annat blir det nog inte.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Annica,
Men så roligt att det kom igång på instagram igen! 😊 Så tråkigt det hade varit om du inte fått tillgång till det kontot igen.
annicama.com
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så skönt att du fått tillbaka ditt konto, förstår att du hade panik! Är den där färgbomben bra? Skulle behöva skaffa mig en men vet inte vilken... ♡
nouw.com/sannaevelyne
Mina,
Förstår att du är glad över Instakontot. Vilken pan8k när man jobbat med det så länge. Har du samma namn på Insta som Här?
minasvarld.nu
Yela,
Åh va skönt att höra att det löst sig, hemsk tanke att bli av med något man kämpat med så! Och wow så mycket följare du har 😃 Skulle också gärna höra vad du tycker om färgbomben, är så nyfiken på att testa!
yela.se
Wifeey,
Men så skönt att blocken släppte på insta
Väntar på att de ska bli den 30de nu så min block med släpper på facebook, suck haha
Älskar dessa färgbomber, de e riktigt bra 😃
wifeey.se
Amandizan
Amandizan,
Åh vad härligt att du äntligen kan använda Instagram igen vore ju så synd om du inte hade kunnat använda det när du har jobbat håret för det vet du varför du blev blockerad?
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen! Ingen aning 😥
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin,
Jag skulle bli helt knäckt om mitt IG-konto försvann. Jag har haft mitt sedan 2015 och det är så viktigt för mig. Så jag kan tänka mig hur det känts. Jag är väldigt glad över att du fått tillbaka ditt konto. Bra söndagsplaner du hade. Jag har aldrg testat att ha en färgbomb i håret. Är dock sugen på att bli mörkare igen. Trivs som bäst då.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja men eller hur!!
nouw.com/shinelikeapearl
amanda ,
åh vad skönt att du är tillbaka på instagram igen så jobbigt när en av ens sociala medier läggs ner men skönt arr det löste seh i jalla fal ska bli intresant att läsa vad du tycker om färg bomben 😊
amndiz.se/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja!! Den älskar jag 🥰
nouw.com/shinelikeapearl
Lexochlogan
Lexochlogan,
Men å vad skönt att höra att det äntligen löst sig. Jag hade problem i 2-3 veckor nyligen men med att appen stängde ner sig efter 5 sekunder, startade om telefon 100 ggr, tog bort och laddade om appen inget hjälpte. Sen helt plötsligt bara det funka igen. Skumt men tur 😍🥰
nouw.com/lexochlogan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen!! Skönt 🥰
nouw.com/shinelikeapearl
aaphoto
aaphoto,
Skönt att du fick tillbaka ditt konto 😊
nouw.com/aaphoto
shinelikeapearl
shinelikeapearl,