Har du en barnförsäkring?

Inlägget är i samarbete med Barnförsakring.se.

God eftermiddag, har ni en bra start på veckan? Själv har jag varit hemma knappt två dagar med trasig rygg och vill redan jobba igen, man saknar det såklart men just nu går allt mitt fokus åt att orka resa mig ur soffan. Nog om det.

Idag har jag fått glädjen att skriva om ett för mig ganska viktigt ämne när det kommer till barn även om jag inte har några själv, nämligen barnförsäkringar. Ni som har barn, har ni en barnförsäkring? Jag läser ofta om fall där en försäkring hade kommit väl till pass men man har av olika anledningar skippat det, ajaj. Det kan vara guld värt i tuffa situationer att iallafall ha lite ekonomisk stöttning som en försäkring kan komma att hjälpa till med.

Hos Barnförsakring.se kan du läsa om de olika fördelarna som finns med en barnförsäkring, vad som ingår och även jämföra olika försäkringar. För när man väl ska teckna en försäkring så vill man såklart inte bara ha den mest prisvärda utan även den bästa gällande det du behöver.
En del fördelar som täcks av barnförsäkringar är bland annat invaliditetsersättning som kan täcka om ditt barn drabbas medicinsk och/eller ekonomisk invaliditet som kan hindra hen att komma ut i arbetslivet i framtiden t.ex. Det finns vårdkostnadsersättning som innebär att du som vårdnadshavare kan få hjälp ekonomiskt om ditt barn kräver långvarig vård där du inte kan arbeta som vanligt. Sist men inte minst finns även sjukersättning som också kan betalas ut om ditt barn blivit sjuk så de inte kan ta del av barnomsorg eller skola och du som förälder måste vara hemma med barnet.

Det finns helt enkelt många fördelar om olyckan väl skulle vara framme och inte för att någon planerar för sådant i förväg men hellre vara skyddad innan än att stå där efter. Därför rekommenderar jag alla som har eller ska skaffa barn i framtiden att med hjälp av Barnförsakring.se läsa på om vad som ingår, vad som behövs och jämföra och sen såklart sen även teckna en barnförsäkring när ni hittat rätt bolag för er.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer