Har du koll på avtalen?

Inlägget är i samarbete med EnklaAvtal.se.

God eftermiddag, äntligen har solen hittat till oss i Hedekas. Inte illa. Jag sitter dock inne och gömmer mig. Har jobbat förmiddagen dock och varit ute och rört på oss så förtjänar lite datortid. Dessutom har jag varit lite ivrig på att få skriva detta inlägg så det passar perfekt.

Idag har jag fått nöjet att samarbeta med Enkla Avtal som förser er med de flesta avtal ni kan komma tänkas behöva genom livet. Allt från samboavtal till testamenten. De är ihopsatta av jurister så de är 100% säkra och ni får tydliga instruktioner om hur ni ska fylla i just erat avtal. Snabbt och enkelt kan du klicka hem och skriva ut ditt avtal direkt hemma.

Ett avtal som jag vill lyfta lite extra idag är just samboavtalet. Vet du vad ett samboavtal är?
Det är ett avtal som skriva mellan två personer som bor ihop men inte är gifta. Det gäller enbart för er som lever i partnerskap och inte vänner t.ex.
Vanligtvis om man levt i ett samboförhållande så delas alla tillgångar 50/50 men med hjälp av ett samboavtal kan man då avtala bort detta och redogöra för hur tillgångar ska delas vid separation eller dödsfall. Är man just sambos så kan det bli problematiskt om ena parten avlider, därför kan det vara bra att säkra sin framtid. Självfallet gäller desamma vid separation. Jag tycker det är otroligt viktigt att våga prata om det här innan man tar steget och flyttar ihop, just för att det är då det är enkelt även om man aldrig vill tänka att det värsta ska hända. Sätt er ner och prata och skriv ett samboavtal tillsammans med din partner så underlättar det om och när ni hamnar där. Det är för bådas säkerhet.

Med EnklaAvtal.se så behöver ni inte krångla med möten och dyra, ibland dolda kostnader utan ni får allt ni behöver till ett bra pris på ett ställe som ni sedan kan ordna enkelt i lugn och ro hemma och sen njuta av sambolivet tillsammans med vetskapen om att ni har säkrat er framtid och era tillgångar.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer