Här hittar du däcken

Inlägget är i samarbete med däckvaruhuset.se.

Godmorgon, hur har ni det? Jag ska strax starta födelsedagen med att unna mig en stund i solariumet men tänkte först passa på att skriva det här inlägget som jag fått nöjet att göra med Däckvaruhuset.

Helt i rätt tid med för alla som har bil vet nog att det börjar bli dags att byta till sommardäck om man inte redan gjort det. Jag bytte förra veckan faktiskt, eller jag fick hjälp men de är på i alla fall. Bra däck hade jag med så jag klarar mig ett tag till men för er som behöver billiga däck eller fälgar så vill jag tipsa om Däckvaruhuset.

Hos Däckvaruhuset hittar du då både däck och fälgar till väldigt bra priser. Det är enkelt att hitta det du behöver till just din bil då du kan skriva in ditt registreringsnummer och få fram exakt det som passar din bil. Du kan sålla mellan olika tum, sommar eller vinterdäck och lite annat.
En sak som jag alltid nämner som ett extra plus är att de alltid har fri frakt. Beställer du helt set med däck och fälgar levereras de dessutom monterade och balanserade så att de bara är till att sätta på bilen direkt, enklare kan det väl inte bli tänker jag.

De har ett förlängt öppet köp på 30 dagar så skulle det inte bli som du tänkt dig så är det inga problem att skicka tillbaka och byta.
Strax utanför Landskrona har de dessutom en däckverkstad och sitt lager där allting skickas ifrån. Bor man i närheten så kan man alltid kika in och kolla på ett gäng fälgar direkt på plats.

Så behöver du nya däck eller fälgar nu till sommarhalvåret så rekommenderar jag verkligen att ni tar en titt hos dom. Själv kikade jag på dessa fälgar till min bil, är liten sugen på nya..

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer