Hastigt och lustigt

Nu går det fort i svängarna. Först jobbade jag så mycket i ett par veckor så att jag höll på att stupa sen var det jokes on me när jag blev sjuk och har fått vara hemma i en och en halv vecka och klättrat på väggarna. Nu var tanken att jag skulle jobba igen på torsdags men så blev Jennie sjuk idag så redan imorgon ska jag gå på och sen jobba mer eller mindre i en och en halv vecka i sträck. Som ni hör, det svänger. Men det ska bli skönt att jobba igen, saknar både kollegor och brukaren. Får se om jag är lika motiverad om en vecka.

Annars har det mest varit garaget sen jag skrev sist. Gubben bytt ju bil i förrgår så det har varit lite småpill med den nya, mycket annat har inte hänt faktiskt. Nu har jag precis tagit en dusch och målat naglarna lite så man är fräsch tills imorgon efter sjukstugan som varit. Ska krypa ner i soffan under filten och kika på GW om en stund sen blir det sängen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Så jobbigt att ggå hemma när man inte vill ❤️ men vad snygga braller
nouw.com/amandamalmflod
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Verkligen. Tack ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Natascha ,
När man är på jobbet längtar man hem oxj ledig.. När man inte kan jobba längtar man gärna tillbaka.. Typiskt svensk att aldrig vara riktigt nöjd😅 skönt att du mår bra 🙏
natascha.bloggplatsen.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo visst är det så.
nouw.com/shinelikeapearl