Hektiskt

Man skulle kunna tro att en ledig dag skulle kunna vara lugn och harmonisk men jag säger snarare tvärtom. Det har varit full rulle hela dagen. Julstädat lite inför att mamma kommer imorgon, virkat färdigt en gris. Duschat, förgat håret och just nu är vi barnvakt åt Toke. Imorgon ska jag jobba 09:00 - 17:00 sen raka vägen hem för att umgås med mamma och resten av gänget här hemma tills söndag. Känner mig helt slut och den värsta julstressen har inte ens börjat än.

Just nu väntar vi bara på att Jennie ska komma och hämta Loke igen sen ska jag ta mig något litet att äta tror jag och slå på en film och försöka njuta av det lilla av kvällen som är kvar.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin ,
Jag tycker också att jag ofta blir tröttare på lediga dagar för då vill jag ju hinna med så mycket som möjligt. Jag vill också färga mitt hår, vill bli mörkhårig igeb. Känns mer som jag. Jag ska också jobba idag men börjar först klockan två.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja precis!! Gör det 😍
nouw.com/shinelikeapearl
Kathrinea,
Men alltså så söt grisen blev! fattar inte alls hur du gör för att få dem så fina, hade jag försökt hade det väl nätt och jämt blivit en boll kanske XD
kathrinealiving.vimedbarn.se