Helg

Ja nu har jag äntligen gått på helg. Eller ja inte äntligen för det är så skönt att vara tillbaka på jobbet men jag har saknat mina nära och kära denna veckan så ska bli skönt att ta helg och få umgås lite med dom jag tycker om mest. Dagen har verkligen rullat på i ett med jobb i förmiddags sen färgade jag håret och tvättade mellan jobbpassen sen var det raka vägen hem och in i duschen och nu har jag precis ätit en väldigt sen middag. Så blir det ibland när tiden springer ifrån en.
Imorgon ska jag starta dagen med läkarbesök och det blir upp tidigt för att möta syster i Uddevalla så hon kan vara hundvakt under tiden så ja, ska väl snart hoppa i säng.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,

Ja, det där med tid är märkligt. Ibland rusar den och ibland står den stilla.

Hoppas det går bra på läkarbesöket i morgon

nouw.com/fibrolivet
fighterwomen85
fighterwomen85,

Så skönt med helg redan. Det är min önskan att vara ledig fredagar. Det går fort & tycka att det är skönt med helgen 😊.

Lycka till med läkarbesöket i morgon ☘️🤗

nouw.com/fighterwomen85
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Lycka till med läkarbesöket i morgon 😊. Tiden den rinner bara förbi vad är det som händer hinner inte med. Skönt med helg

nouw.com/2barnsmammaochfru
Tess,

Så skönt med helg sj blir de en smärtsam helg för mig då min ischias o rygg spökar för mig nacken ska vi heller inte snacka om 😟 hoppas att de går bra på läkarbesöket imorgon ja håller alla tummar för dig gumman

blondinas.se
Madde ,

Du jobbar lite konstiga pass. Bor man nära kanske det funkar, men har 2,5 mil till jobbet enkel väg och hade aldrig kört så.

www.nouw.com/madelena