Helg? Inte här.

God kväll, har ni haft en bra start på helgen?
Ser överallt hur folk är så glada för helg och så sitter jag här och har nyligen gått av pass 1 av 5 och inser att min nästa lediga dag är onsdag, hehe. Skönt när det är gjort iallafall men hela december ser ungefär likadant ut. Massor av jobb. Jaja, har haft en bra dag på jobbet iallafall, nu var det ett tag sedan jag var i Nässjö att jobba så alltid kul att komma dit.
Vi har nyss fått i oss en sen middag från pizzerian (jag åt dock högrevsburgare som är to die for) då gubben varit iväg så blev det såhär ikväll. Nu kikar vi lite på Wallander men blir väl läggdags inom en snar framtid eftersom klockan ringer tidigt imorgon.

Inte bilder jag vanligtvis lägger upp men så glad över första målvikten, att jag kunde köpa en storlek mindre på jeansen och att magen är på väg bort hehe.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Madde,
Känner igen det allt för väl att ta helg typ mitt i veckan istället för på fredag eftermiddag. Klart du ska våga visa bilder och visa vilka framsteg du gör. Kul att se då andra lyckas.
www.nouw.com/madelena
Johaannaa
Johaannaa,
Så härligt med mycket jobb 😃 önskade att det blev det för mig med ;D ! Så otroligt bra jobbat med delmålet 🙏🏻🙏🏻 Hejja dig
nouw.com/johaannaa
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha jo ibland kanske men inte hela tiden haha
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin ,
Uff, det låter som en riktigt tuff vecka och så gnäller jag över mina fredag till söndag-pass. Så gott det låter med högrevsburgare. Skicka en till mig, hehe.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja fy hehe! Ja ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Yela,
Hoppas du ändå får det bra trots allt jobbande i helgen! Själv bryr jag mig knappt om helg just nu då jag ju inte pluggar/jobbar haha men lär väll bli annorlunda när jag börjar plugga 😅 Så starkt jobbat av dig 🤗💕
yela.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo jag hoppas hehe! Jo det blir ju så.
nouw.com/shinelikeapearl
Mina,
Hoppas du, trots jobb, får en fin helg och att du har kul på jobbet. Lät som ett bra avslut på gårdagen med högrevsburgare. Det lät verköigen gott ❤
minasvarld.nu
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack desamma! Ja ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Åh låter tufft att hela december ser ut så... Gott med högrevsburgare. Nu blev jag sugen på det
evahle.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo känns lite så, hehe! Ja såå gott.
nouw.com/shinelikeapearl