Helt kär

God kväll, har ni haft en bra start på veckan?
Här är det sådär om jag ska vara ärlig, har varit så otroligt yr hela dagen så det har bara känts tungt. Imorgon fyller tanten år med så hoppas innerligt att jag mår bättre imorgon.
Jennie var här i morse på kaffe sen var vi och handlade lite. Jag har bakat en tårta som ska få stå till sig tills imorgon och det blev en långpromenad med Mini och sist men inte minst röjde jag precis undan allt i köket så nu är allting klart och jag kan bara andas ut. Kan inte slappna av när jag vet att det finns något som ska göras, diskas eller liknande. Nu är det dock soffläge resten av kvällen, är helt slut.

Tatuerades lite igår, nu är den nästan klar. Ska göra lite mer blad, fixa bakgrunden och fylla i lite mer men jag är så otroligt tacksam att slippa den där gamla fula texten.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Så snyggt det blev 😃. Spännande det där med att man kan täcka över så himla bra tycker jag. Jag gissar på av texten att det är du som fyller imorgon? Hoppas du får en fantastisk dag 😃
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Marie,
Då hoppas vi att du mår bättre imorgon, samt så smidogt att man kan tatuera så det blir snyggt trots att man målar över ngt, kan tro det där matchar din hårfärg snyggt
sweetwords.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Lite iallafall! Ja tack
nouw.com/shinelikeapearl
charlottelinden.se,
Wow, vilken förändring! Så fint 😊 Jag är så otroligt tatueringssugen. Min sambo skall tatuera sig i 5 timmar imorgon och jag är såååå sugen jag också!
charlottelinden.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack! 😃 Hehe förstår det
nouw.com/shinelikeapearl
mammapatronus
mammapatronus,
Åh! Så bra det blir! Jag har själv två otroligt fula på mina handleder som jag vill fixa men jag har inte hittat någon hittills som kunnat hjälpa mig. Alla säger att jag måste lasra först men hoppas att jag slipper det ändå i slutändan 😋
nouw.com/mammapatronus
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack! Så tråkigt 😟
nouw.com/shinelikeapearl
Kamilla,
Wao så fin tatueringen blir. Jag ska göra min första på onsdag men bara en liten på en ringfingret eller i handleden.
kamillaskamera.com/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Amandizan
Amandizan,
Så duktig du är som röjde undan i köket och det fixat 👌Efter de ät soffläge riktigt skönt😍
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Fröken Rödlök,
Vad skönt att det går att fixa till sina gamla tatueringar man inte längre är så nöjd med, denna blev ju skitbra =) Passar dig bra som klär i rött =)
www.frokenrodlok.se