Helt otroligt

Hur har ni det i rusket? Känns som en tråkig oktoberdag när man kikar ut, grått och regn. Jag och Mu håller oss inne under filten, är inte riktigt frisk så det är inte mycket annat att göra. Har spenderar dagarna till att virka och idag blev min lille giraff klar. Väldigt oklar men väldigt söt om jag får säga det själv. Frågan är bara vad jag nu ska hitta på för att få tiden att gå. Känner iofs inte för att göra något alls nu utan trivs rätt bra under filten.
Något annat helt otroligt är att min nya bil också gått i graven. Eller inte än men snart. Den står ute hos pappa just nu och har fått en dödsdom. Börjar kännas som att det inte är menat att jag ska ha bil. Haft fyra Saabar sen jag tog mitt körkort och inte en enda har varit som den ska. Om jag ska ha en nu bil någon gång i livet så blir det garanterat inte en Saab.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Marie - Sweetwords,

Ohh vad tråkigt med bilen, bilar är verkligen ett onödigt ont som man önskar att man eg inte behövde, de kostar bara en massa. Men ohh så fin giraff du gjort, =D, krya på dig

sweetwordsbymirre.com
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men vad duktig du är på att virka 😊 ser ju jätte fint ut

nouw.com/amandamalmflod