Hey friday

Godmorgon, redan fredag och dessutom årets sista fredag.
Hoppas ni har sovit gott, jag somnade efter lite om och men. Lyckades dock sova till lite efter åtta i ett sträck så det var skönt, har inte hunnit göra så mycket mer än att dricka kaffe mer eller mindre. Har väl lite att plocka med egentligen men känner mig inte alls bra. Igår fick jag ett sånt skov igen där yrseln slog till och jag bara kräktes i några timmar och tempen låg på stabila 35,6 innan det var som bortblåst igen men var såklart helt slut efter det. Var ju med gubben i garaget men han fick köra hem mig för att jag blev så dålig, tråkigt men nu är det över. Förkylningen hänger dock fortfarande kvar, otroligt hostig och snorig. Får se vad jag orkar med idag och vad som blir av.

Gårdagens virkning som blev klar iallafall.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Börjar med en trevlig kommentar och måste säga att nallen är jättesöt 😃. Men sedan till det tråkiga, fy så jobbigt att du blev så där dålig. Har också låg temp så vet hur man blir efteråt. Det är hemskt när man inte mår helt bra.
www.saramadeleine.se
Elisa,
Så söt nallen blev 😃
Usch och fy för att bli så dålig. Förstår att du blev slut efter det. Skönt att det försvann i alla fall. En lugn dag kanske gör gott. 😊
elisamatilda.se
Frökenny ,
Oj, vilket jobbigt skov! Det lät inte alls kul.❤ Men nallen var ju väldigt söt!
nouw.com/frökenny