Hitta din perfekta BH

Inlägget är i samarbete med Evas Underkläder.

God eftermiddag, hoppas ni har det bra där ute i kylan. Jag ligger och slappar på soffan men tänkte ta en paus från slappandet och passa på att tipsa er om var man hittar den bästa BH:n vilket såklart är hos Evas Underkläder. Hos Evas Underkläder hittar du nämligen alla tänkbara storlekar och framför allt BH's med stora kupor. Att hitta en BH som är snygg, prisvärd men ändå håller hög kvalité idag är allt annat än lätt och just därför vill jag tipsa om deras sida idag. De har just nu en sjukt snygg BH med stora kupor på kampanjpris, den kostar normalt sätt 799:- men du kan köpa den för bara 299:- just nu.

De finns i flera färger, min favorit är såklart svart, hehe. Det funkar till de mest. Sen storlekarna, de finns upp till L i kupor vilket är väldigt generöst tycker jag! Perfekt för de med större bröst som vanligtvis har svårt att hitta en fin BH utan att behöva punga upp allt man har i plånboken.

Evas Underkläder är helt klart en favorit, främst på grund av kvalitén. Men några andra fördelar är:
- Billig frakt på endast 39:-, fraktfritt vid köp över 1500:-
- Flera olika betalsätt.
- Super bra kundservice!

Behöver du en ny BH i större storlek så är Evas Underkläder sidan för dig. De har såklart mycket mer än bara BH:ar så kika in hos dom för att se resterande utbud av bland annat underkläder och annat fint.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer