Hitta dina utemöbler hos Klubbkompis

Inlägget är i samarbete med Klubbkompis.

God eftermiddag, hur har ni det? Har ni lika fint väder som oss? Här är det strålande sol och över 20 grader i solen på balkongen. Vad passar då inte bättre än lite tips om utemöbler tänker jag. Jag är själv inne på att köpa lite nya utemöbler till balkongen nu till sommaren för att fräscha upp lite, köpte bara provisoriska förra året så nu är det dags att uppdatera lite.
Företaget jag idag vill tipsa er om är Klubbkompis quality outlet som har valt att specialisera sig på just möbler. De har ett brett sortiment av billiga kvalitets möbler till kök, vardagsrum, sovrum och uteplatser. De har för din skull många bra förmåner som till exempel hemkörning för endast 595:-, fria returer, prisgaranti och öppet köp. Det har dessutom två butiker om du vill besöka dom personligen, en i Falköping och en i Broby. Bor du i närheten så ta en sväng förbi.

Jag har själv suttit och drömt mig bort bland deras sortiment av utemöbler och fastnade för ett set från Hillerstorp. Det är ett vitt cafeset i lite lantlig stil som jag tror skulle passa perfekt på min balkong. Ska suga på den karamellen ett tag. Hillerstorp är ett välkänt märke med både bra och fina produkter så skulle garanterat inte bli besviken.
Det bästa jag vet på sommaren är att sitta på någon uteplats i solen, i sköna möbler. Umgås med vänner och grilla kanske, ta ett glas vin och allt det där som hör sommaren till och då vill jag gärna ha möbler som håller.

Behöver du också lite nya utemöbler nu till sommaren så är det hos dom du hittar de, garanterat. Deras stora utbud av material, utseende och märken gör att de har någonting som passar för alla. Kika in hos dom direkt så förstår du.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer