Hitta rätt bilförsäkring

Inlägget är i samarbete med Billigastebilförsäkringen.nu.

Godmorgon, redan fredag igen. Förstår inte var tiden tar vägen nu för tiden. Idag vankas det kvällsjobb men först och främst ska jag sitta här i soffan en stund och njuta av en kopp kaffe och ta tillfället i akt och skriva detta inlägg.

Dagens inlägg kommer alltså handla om bilförsäkringar. Visste du att alla bilar i Sverige enligt lag måste ha en trafikförsäkring som minst? Har du ingen försäkring får du en straffavgift på över 100:- om dagen. Du bör alltså ha en försäkring även för plånbokens skull. Sen är det fruktansvärt bra om olyckan väl skulle vara framme, det är inte så kul att inte få ett öre för sin bil eller till och med få betala någon annans skador.

Billigastebilförsäkringen.nu är en oberoende sajt, för att du ska känna dig trygg i att samla in information hos dom innan du tecknar en ny bilförsäkring.

Men att hitta en bra och prisvärd försäkring kan vara en hel djungel, tro mig. Sist vi letade så hittade vi bara otroligt dyra, över 1000:- i månaden och då var det inte ens en helförsäkring. Det tar både tid och energi att sitta i timmar och googla, läsa recensioner och hitta bästa priset med flest förmåner. Priserna kan skilja otroligt mycket beroende på var du bor, vilken bil du har, hur länge du haft ditt körkort och mycket, mycket mer.
Det är här Billigastebilförsäkringen.nu kommer in. De har nämligen samlat alla information du kan tänkas behöva innan du börjar kolla på priser, på en och samma sida. De har samlat ett gäng olika bolag med allt ifrån mest prisvärt till bäst förmåner och du kan enkelt läsa om de olika bolagen, fördelar och nackdelar och hur allting fungerar och vad de olika bolagen har för upplägg.
De har mer ingående info om du väljer vilket bilmärke du har bland annat. Det finns massvis med info och jag skulle kunna sitta och tjöta om det i evigheter men jag säger istället att ni klickar er in på deras hemsida nu på direkten så kan ni läsa själva.

Det är idag super enkelt att skaffa en försäkring på nätet, vilket jag själv verkligen rekommenderar men samtidigt behöver du ha koll på vad det innebär och vad det är du tecknar. Därför rekommenderar jag att du besöker Billigastebilförsäkringen.nu så du kan få full koll inför din kommande bilförsäkring och få de bästa tipsen på marknaden.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Men så kul att se hur du tolkade detta samarbete. Jag fick också in mitt bud med dem. Så viktigt att ha en bra bilförsäkring vet jag nu sedan maken krickade vår ena bil i våras.
kamillaskamera.com/