Hitta rätt kreditkort med Kortio

Inlägget är i samarbete med Kortio.

Godmorgon, har ni sovit gott och fått en fin start på helgen? Jag sitter med min kaffekopp och datorn i högsta hugg i vanlig ordning och tänkte passa på att skriva om en sida som heter Kortio.se

Kortio bildades 2013 för att kunna hjälpa dig som konsument att hitta rätt i dagens djungel rent ut sagt av kreditkort och olika institut. De är självklart oberoende av olika kort-och låneinstitut och de står under finansinspektionens tillsyn, allt för din trygghet. Hos dom kan du iallafall få hjälp med att bland annat jämföra olika kreditkort och lån.

Än idag kan kreditkort vara lite tabubelagt och någonting som inte alla skyltar med men jag vill hjälpa till att ändra bilden av det. Har du själv ett kreditkort idag? Jag har självt haft ett såklart och var så nöjd. Många ser det nog tyvärr negativt för att de tänker att de bara används till att handla för pengar man inte har men så behöver det inte alls vara. Man kan betala av allt man handlat för på en månad i slutet på månaden som en helt vanlig faktura men samtidigt tjäna på det.
Många kreditkort idag kommer med olika bonussystem och andra förmåner som jag personligen tycker är super. Det kan vara allt ifrån återbäring i rena pengar, presentkort i olika butiker till flygpoäng som kan lösas in mot flygresor. Det är också väldigt smidigt att ha med sig på resan. Dessutom kan du ofta spara många kronor runt t.ex jul då det kommer extra bra rabatter och bonus med vissa kreditkort, Kortio listar alla olika rabatter och bonusar så du enkelt kan hitta rätt.

En annan fördel hos Kortio är att du kan jämföra lån. Detta är någonting super viktigt som jag gärna informerar om för om du ska låna pengar så vill du väl såklart få de bästa förutsättningarna? Så som lägst ränta och enkla villkor. På deras sida skriver du enkelt in vad du behöver låna, önskad lånetid och lite andra uppgifter sen får du upp alla alternativ anpassade för dig. Jämför lån enkelt på deras hemsida helt enkelt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer