Hudvänlig hudvård

Inlägget är i samarbete med Dermosil.

God förmiddag, redan måndag igen. Dagarna verkligen springer iväg och jag hänger inte riktigt med längre känner jag. Jag sitter iallafall med datorn och en kopp kaffe och tänkte passa på att skriva om just Dermosil. De är ett familjeägt finskt företag som valt att specialisera sig på hudvård och smink. Jag har faktiskt aldrig hört talas om dom innan men deras första produkt kom redan 1988 och deras webbshop har funnits sen 1996 så de har funnits ett bra tag och vet alltså vad de sysslar med och vad som är bäst för huden.

Efter att ha spanat in deras sida och läst på om produkterna så vill jag ändå säga att de har ett säkert, brett sortiment men hudvård som passar hela familjen. Oavsett om du söker en basprodukt som passar alla i familjen eller en speciell produkt för till exempel känslig hy så hittar du det hos dom. De har nämligen allt du kan tänkas behöva inom speciellt hudvård.

Jag har faktiskt varit dålig på att ta hand om min hud fram tills nyligen. Det är så otroligt viktigt att ta hand om den för det går utför fort när det väl går utför. Därför vill jag rekommendera er att börja ta hand om er hy, förhoppningsvis kanske med hjälp av Dermosil? Jag vill iallafall rekommendera er att kika in på deras sida och upptäcka alla deras produkter som de har. Det kanske kan bli en ny favorit? Jag själv tänker klicka hem en fuktmask från dom. Fuktmask är någonting alla borde ha iallafall en av och jag älskar att testa nya saker.

Om du behöver ny hudvård eller inte hittat någon som passar just dig så kika in hos dom. De har så många olika serier och varianter att jag kan nästan garantera att någonting kommer fungera för dig.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Det låter som ett bra företag med bra produkter. Just hudvård använder jag inte så mycket. Smink såklart och sen ett serum när jag tvättat ansiktet. En kunnig person skulle nog säga att det är ett big nono att bara använda serum och sen inte en dagcreme över men jag har aldrig haft problemhud så tycker inte det behövs.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Skönt om det funkar med så lite.
nouw.com/shinelikeapearl
Josse,
Nämen. Har de produkter både för fet och torr hy?
www.josefinemalmqvist.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Josse
IP: 82.99.3.229