Hundförsäkring

Inlägget är i samarbete med hundförsäkring.se.

God eftermiddag, här har dagen sprungit iväg. Kom nyss hem efter att ha varit i Munkedal och solat och nu ska jag landa lite innan jobbet och vad passar bättre då än att blogga lite?

Idag har jag fått nöjet att samarbete med hundförsäkring.se som är en sida som har samlat all information du kan tänkas behöva när du ska skaffa en hundförsäkring. Har ni någon hund? Jag har ju en liten och wow vilken djungel det är när man ska köpa hundförsäkring, nästan lika knepigt som med bilen haha. Det finns så många olika bolag idag och det gäller att läsa det finstilta om man vill vara säker på att ha en bra, täckande försäkring.
Det finns många faktorer som spelar in. Om man ska ha en rasförsäkring, olika tillägg, hur höga summor man vill ha på de olika delarna och ja, det kan skilja otroligt mycket i pris mellan de olika bolagen.

Hos hundförsäkring.se har de iallafall som sagt samlat all den här infon från de olika bolagen och du kan i lugn och ro gå igenom vad du och din hund behöver, vilka villkor som gäller och vad som ingår hos de olika bolagen innan du väljer någonting. Super smidigt tycker jag när man får en helhetsbild och kan jämföra för att få den bästa försäkringen till det bästa priset. Själv har jag en otroligt dyr försäkring så jag ska sätta mig och gå igenom de olika bolagen och se om jag kan få en bättre deal men samma bra försäkringsvillkor någon annanstans.
Att ha en omfattande försäkring känns ändå viktigt för mig, man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda och veterinärvård är såklart inte billigt. För mig har det varit viktigt med en försäkring som täcker rasbundna sjukdomar då det ändå är någonting som förekommer oftare. Idag har jag också en livförsäkring men har funderat på om det är nödvändigt, inga pengar i världen kommer räcka den dagen olyckan är framme. Mycket att tänka på helt enkelt med med hundförsäkring.se hjälp så ska jag nog kunna reda ut det här med.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer