"I'm glad that ass is mine"

God kväll, hur har ni det denna måndag? Kan väl knappast bara vara jag som har svårt att hålla rätt på dagarna nu när det varit så många röda dagar? Imorgon är vi tillbaka till vardag igen dock men jag är ju ledig imorgon med. Det lär behövas för jag känner mig precis lika slut som jag gjorde i morse. Vet inte vad det är men känner mig riktigt trött och slö typ. Slut i huvudet.
Har iallafall hållit igång en del under dagen med att baka, de var ju några dagar sedan hehe. Diskat i omgångar med men annars har jag nog inte överansträngt mig om vi säger så. Imorgon måste jag ta mig ut en runda dock och hämta ut lite medicin, skulle gjort det i helgen men fick inte tag i ett öppet Apotek så imorgon är det dags. Även tänkt städa lite om jag har orken med mig, vi får se vad som händer. Nu tänkte jag kika på Big Brother som börjar strax men sen blir det sängen för denna tant.

Ändrade om på min tavla idag efter lite inspo på Google, har haft samma i typ ett år så var väl dags nu.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Jag kände mig så där konstigt trött förra veckan, hoppas att du är piggare imorgon. Skönt med en ledig dag till. Du bloggar väl om det som du bakat. Blir alltid så inspirerad av dina recept. Originell text, kul att kunna variera sig lite.
hannafialotta.blogg.se
Diana Saelöen,
Ha ah gillade det citatet...så bra och kunde vara min mans ord. Måndag idag ja blir en konstig första dag för veckan på jobb i morgon, kommer att bli helt konstigt.
nouw.com/fibrolivet
Jessiekaos
Jessiekaos,
Åh asså nu påminde du mig om en sak en sån där bokstav tavla hade ja ju tänkt köpa, dom är ju så fina😍😍
nouw.com/jessiekaos
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Älskar det här citatet skulle lätt kunna ha en sådan tavla hemma hos mej 😊
nouw.com/amandamalmflod
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ja jag börjar jobba i morgon igen, 6 dagar ledigt gör en helt veckovild men så himla skönt. Denna veckan blir det 2 arbetspass och det är skönt det med. Kul med letter board Texter
nouw.com/lexochlogan