Inget vettigt alls

Godkväll, har ni det bra?
Jag har det väl så bra jag kan ha det tänker jag, ryggen är precis lika trasig som alltid men annars är det bra. Ligger under filten i mammas soffa och kollar på svenska fall. I morse var det riktigt tungt att komma upp, tack och lov hade Mu ingen stress heller så först efter tio piggnade han till och ville gå ut. Sen låg vi i sängen nästan hela förmiddagen faktiskt, hade så otroligt ont att jag inte ville röra mig alls. Men vid halv två bestämde jag mig att det var dags för att ta sig till mamma iallafall. Väl här fick jag hjälp att köra till skroten och fixa ett nytt däck till bilen så nu är det fixat igen, ett evigt flängande Vänersborg - Trollhättan - Vänersborg - Trollhättan, hehe. Vad ska man göra liksom.
Nu ska jag vara här tills mamma går på sitt dygnspass iallafall, gäller att hålla sig där man kan få hjälp då ingenting funkar 100% just nu.

Måste bara visa denna krukan. Igår när jag var hemma i Hedekas hade jag fått den och ett jättefint krya-på-dig kort från @FrökenRödlök. Har verkligen lärt känna många fina människor via bloggen men hon är verkligen lite extra sådär ❤️

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,
Det glädjer mig att du blev så glad för det jag skickade, var så lite så!! <3
www.frokenrodlok.se