Instängd

Varit en lång, jobbig dag so far. Haft en sådan stark känsla av att vara instängd. Känns nästan som att väggarna kryper närmre och närmre. Alla dagar är ungefär likadana och trots att sjukskrivningen ska hjälpa mig bli bättre så känns det bara som att den stressar mig just nu. Dels för att jag inte känner mig ett dugg bättre, dels för att jag saknar att jobba, att aktivera hjärnan och känna mig produktiv och dels för att ekonomin körs i botten, igen.
Idag har jag dessutom varit orimligt trött. Vaknade ganska tidigt men fattade knappt att jag var vaken eller vad som hände och lyckades faktiskt somna om vilket jag typ aldrig gör och sov till en stund efter nio. Blev helt chockad själv. Inte för att det hjälpte för det känns som att jag har gått i någon dimma hela dagen. Ligger på soffan och är helt yr av trötthet men kommer inte ner i varv tillräckligt för att somna.
Hatar att vara ensam, orolig och full av ångest men klarar inte av att vara social i den utsträckningen att det blir bättre, snarare tvärtom så tar det så mycket från mig. Gnällkärring, det är precis det jag är.

Blev återigen klar med en topp igår. Virkade en till lillebrors flickvän men den var för liten så skulle göra en ny. Denna blev nog för stor. Satsar på tredje gången gillt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer