Inte de minsta motiverad

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag somnade på soffan för tredje gången på rad framför Grey's. Men somnade på tok för sent, vaknade till vid fyra och stängde av tv'n, vaknade strax innan sex och gick och la mig i sängen, gubben kom hem och jag hade otroligt svårt att somna om sen när jag väl somnade så vaknade jag av alarmet 08:00 då jag skulle stämma av tiden med Jennie och efter det var det kört, ingen idé att somna om. Vi ska till vårdcentralen och handla lite efter men det blev inte fören vid 10:30 så nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska orka sminka mig. Vi får se vad jag hittar på.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Elisa,
Du måste vara trött ändå som somnar i soffan sådär. Eller så är soffan väldigt skön bara. 😉 hoppas det går bra på vårdcentralen!
elisamatilda.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Har allt lagt mig med täcke och kudde så det är väl det, haha.
nouw.com/shinelikeapearl
Malin Moen,
Hoppas du får mer vila till ikväll och att du ändå får en kanon dag idag! Skickar stora styrketankar till dig! Lycka till hos vårdcentralen idag! Kramar
Malinmoen.se
joywesterberg
joywesterberg,
Hoppas det går bra på vårdcentralen! Ibland är det ju så skönt att somna på soffan haha, händer alldeles för ofta här!
nouw.com/joywesterberg
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha visst är det.
nouw.com/shinelikeapearl
sannanorenius
sannanorenius,
Lycka till på vårdcentralen!! du får passa på och vila lite senare, jag själv är super trött.. min ända lediga dag denna veckan och hade sovit flera timmar i natt tills hunds väckte mig för han var orolig i magen.. det var bara att klä på sig och springa ut för att rasta honom..
nouw.com/sannanorenius
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Det vart fullt ös här men det gick bra ändå.
nouw.com/shinelikeapearl