Inte okej

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag somnade skönt igår till en podd men vaknade sådär omänskligt tidigt vid fem någon gång, totalt onödigt när man inte ska göra någonting speciellt men, men. Har varit på en kort tur med vovven som inte alls var så nöjd med att behöva gå upp. Han låg och sov under mitt täcke när jag sa att det var dags att gå ut och det var ett trött ansikte som tittade upp på mig, hehe.
Nu har jag hamnat i soffan iallafall med en kopp kaffe och ska svara på lite kommentarer innan det är dags att ta tag i tvätten. Har inte super mycket planer för dagen, jag ska hämta ut paket i eftermiddag och handla lite. Packa inför morgondagens resa till Göteborg med. Behöver jag säga hur skönt det ska bli med spa och hotell? Bara en dag och natt för mig och gubben, skönt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Roligt att hämta ut paket. Jag väntar också in ett paket som inte vill komma köänns det som. Tidiga morgonar är inget för mig alls. Ha så kul i göteborg.
kamillaskamera.com/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Den som väntar på något gott hehe.. Tack!
nouw.com/shinelikeapearl
Sara
Sara,
Åh vad mysigt det behöver ni säkert! Baddräkten såg verkligen ut att vara jättefin den också, nu rullar livet på rätt bra ändå!
www.onyourfeet.blogg.se
IP: 82.99.3.229