Inte som planerat

Gud vilken tråkig dag det blev. Regeringen beslutade att alla evenemang med mer än 500 besökare är förbjudet på obestämd framtid pga Corona. Det betyder att årets Elmia ställs in. Det tråkiga är att det är helgen jag fyller år och jag har redan tagit semester på en storhelg, så nu förlorar jag mycket pengar för ingenting. Missförstå mig rätt, jag förstår varför de gör det men det blir inte roligare för det.

För övrigt har det varit en lugn dag vill jag väl ändå påstå. Lite för lugn, så himla rastlös. Tack och lov fick jag lite jobb i Stockaryd imorgon. Inte varit där på länge så det ska bli kul. Vi var en sväng hos några kompisar ikväll och hämtade dekaler till min bil med som vi ska få dit i helgen tillsammans med massvis med annat småfix. Kommer bli så bra det här.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Vad tråkigt med Elmia och att du redan hunnit ta semester. Men du kanske kan avbryta den och be att de tänker på dig om det blir folk sjuka. Här har det införts besöksstopp på mitt jobb, närträffen på fredag i Sollentuna blir digital istället. Känns som att viruset kryper närmre och närmre.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja så tråkigt. Man jobbar ensam på jobbet så det händer tyvärr typ aldrig haha!
nouw.com/shinelikeapearl
Jessiekaos
Jessiekaos,
tråkigt , undra hur det blir med konserter och så i sommar / vår om detta fortsätter. Hoppas detta virus lugnar ner sig snart❤
nouw.com/jessiekaos
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Just nu är det ju på obestämd framtid så lär vara inställt om inget ändras ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Moa Larsson,
Det är samma sak för oss sportmänniskor. Där de stoppar både fotboll och hockey och annat som vi lever kring. Klart att det är bra att regeringen tar ett beslut och försöker hindra smittspridning men det är ändå väldigt värdelöst 🖤
moafidelie.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja fy så tråkigt 🖤
nouw.com/shinelikeapearl
Johaannaa
Johaannaa,
Gud va tråkigt ! Och jag förstår verkligen att det känns surt när det är storhelg och man förlorar pengar ! Jag själv är lite trött på corona hit och dit . Visst att jag förstår varför dom måste gå ut med det . Men tycker det blivit lite väl mycket, att folk inte ens vågar gå ut längre. Jag själv tänker bara på att inte vara vid stora folkmassor och inte träffa någon som har symptom eller varit utomlands🙈.
nouw.com/johaannaa
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja eller hur!! Läser föööör mycket så man blir helt matt.
nouw.com/shinelikeapearl
Amandizan
Amandizan,
Jag förstår dig och det är tråkigt men jag tycker ändå att det är bra att dom stänger så inte fler smittas😊
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,