Inte vad jag ville

Godmorgon, hoppas ni sovit gott.
Här har det varit fram och tillbaka, först hade jag svårt att somna sen har jag somnat och vaknat av och till hela natten och nu gav jag upp. Klev upp och gjorde mig en latte, tittade ut genom fönstret och fick se att det var helt vitt, det har snöat helt enkelt. Inte alls vad jag ville. Jaja, inte mycket att göra åt. Idag händer det nog inte mycket, hoppas jag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Annica,
Åh, men jag som älskar snö och här har det inte kommit någonting alls - i Huskvarna. Jag längtar verkligen tillbaka till Norrland, med minusgrader och mängder av snö. (Jag är en norrlandsjänta som hamnat i Småland..). Hoppas din dag blir bra, trots tröttheten!
mamaannica.com
Liw,
Jobbigt med sådana nätter. Jag som älskar vinter och snö är precis tvärtom. Jag blir deppig när det är barmark så här års 😉
blogg.amelia.se/liwslust/
Michaela,
Godmorgon! Här håller all snö på att smälta istället. Skit halt ute🙈
nordengrim.nu
Moa Larsson,
Längtar verkligen inte heller till snön, men för familjens skull skulle det vara fint om snön kom. Min dotter vill åka pulka och snowracer och sambon hatar gråa vägar. Hoppas du får en fin dag trots att du sovit dåligt!
nouw.com/moafidelie
Jag hade gärna haft lite snö istället, är ingen vintermänniska men bor man i Dalarna får man liksom ta att det blir snö. Jag har hellre snö än som nu slask och halt 😟.

Din dag låter lite som min, det kommer inte ske mycket här 😊
www.saramadeleine.se
Snabela,
Jag hoppas att snön försvinner rätt snart. Gillar inte alls vintern. Lyckades halka omkull när jag var på väg hem efter att ha lämnat ena sonen hos en kompis.
nouw.com/snabela
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Den försvann lika fort som den kom, hehe.
nouw.com/shinelikeapearl