Jag borde inte men jag gör det ändå

Jag har den senaste tiden brottats väldigt mycket med vad jag vill dela med mig av och vad andra tycker jag borde dela med mig av. Ena sekunden gnäller man över att människors flöden är för perfekta, för lyckliga. Sen när sanningen kommer, ja då är det för mycket med.
Jag har aldrig skrivit för någon annans skull, aldrig skrivit för att på uppmärksamhet eller liknande. Jag skriver för att det är det enda sättet jag vet. Det är det enda sättet jag kan ventilera på och det enda sättet jag kan vara helt ärlig på. Därför kommer jag fortsätta.

Senaste veckorna har det eskalerat igen tycker jag. Det har gått upp och ner men senaste tiden väldigt mycket ner. Det enda jag kan äta och behålla just nu är ungefär persikor. Behöver jag säga hur man mår när man lever på persikor? Okej kanske inte bara persikor en och annan kaka har allt ätits och behållits med. Igår var första gången på riktigt länge som jag åt och fick behålla en måltid, inte helt ostraffat dock. Det resulterade i hjärtklappning och en ångest utan dess like. Jag åt, det kanske var en vinst i sig men det kändes långt ifrån så. Idag är jag mest ledsen. Känner mig typ jobbig och.. Ja bara allmänt sån med min ångest. Den ställer till det och jag blir inget trevligt sällskap alls. Ätit en halv donut och vill ingenting hellre än att äta, skulle äta. Men sån kom ångesten och alla känslor och så var hungern utbytt mot illamående. Bara tanken på mat får mig att vilja kräkas samtidigt som jag känner hur dåligt jag mår för att jag inte äter. Moment 22. Jag skäms något så fruktansvärt. Vågar inte prata om hur jag egentligen mår. Rädd att göra folk besvikna.
Det är så svårt att förklara, jag tror inte det går att förklara för någon som själv inte varit sjuk men jag önskar att det hade gått. Jag kan inte mer än att försöka.
Men att pendla mellan svält, hetsätning och kräkningar. Att må så dåligt att kroppen skakar för att man inte ätit eller för att man inte fått behålla maten, att inte vilja någonting annat än att äta men samtidigt känna illamåendet av bara tanken. Att se på sig själv i spegeln med avsky. Att se någonting som inte stämmer överens med verkligheten. Att känna ångest varje vaken minut i dessa perioder. Att ständigt vara i krig med sig själv.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Du ska dela med dig av vad du vill dela med dig inte vad andra vill 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Dela det du vill och bry dig inte om vad andra tycker
nouw.com/sandrasjoberg