Jag ser det snöa

Vaknade och fick se att gräsmattan var snötäckt igen och utanför yr snön runt. Jag som trodde det kanske var över nu, vi har liksom haft de fyra årstiderna på en vecka nu? Snälla låt de bli vår snart.

Igår kväll duschade vi mini första gången, gick överlag bra tycker jag och han låg nerbäddad i handduken efteråt och bara mös.
Var dock otroligt svårt att somna igår, hade sådan fruktansvärd huvudvärk men någonstans i dimman av det och tabletterna så somnade jag till en podd iallafall och fick sova till strax efter åtta då mini ville gå ut. Så nu har vi varit ute, han har fått mat och jag har fått i mig frukost i form av stekt ägg. Måste äta frukost nu när jag börjat få min medicin igen, tabletterna gör att kroppen inte tar upp något fett och ska tas till tre huvudmål varje dag så jag har minst sagt fått lägga om mitt sätt att äta, från att äta ett huvudmål till tre. Ställde mig även på vågen idag och hade gått ner 1 kg till så det är bara till att tacka och ta emot.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Elliealjundi
Elliealjundi,
Åh trodde också det skulle bli vår men det tyckte inte vädret! Måste också bli bättre på att äta frukost. Hoppas huvudvärken inte kommer tillbaka!!
nouw.com/elliealjundi
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Så tråkigt! Ja jag åt aldrig frukost innna, haha.
nouw.com/shinelikeapearl
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Det har snöat jättemycket här också och imorse hade vi -15 :/ Usch, inte alls roligt... Vill ha vår nu. Usch vad jobbigt med sån huvudvärk :/
evahle.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
IP: 82.99.3.229