Jag skulle ju inte..

God förmiddag, njuter ni av det faktum att det är fredag?
Inte jag om jag ska vara ärlig då jag ska jobba kväll idag och delade turer både lördag och söndag så känner mig inte super peppad. Dock är det min sista helg jag jobbar i Stockaryd. Det har varit så mycket att jag glömt att berätta att jag fått fast på jobbet i Nässjö from 1/1 men har schema i kommunen tills 9/1 så det blir från då. Det är en deltidstjänst så jag kommer vara kvar i kommunen på timmar dock, känns skönt då jag verkligen trivs där med.

Nog om det, vaknade strax efter åtta idag så ska inte klaga. Har haft en produktiv morgon med städning, diskning och så var jag på återvinningen och slängde skräp och nu är vi i garaget och jag har även städat utse bilen. Skulle vilja städa ut julen men det hinns inte med så det får vänta några dagar. När städar ni ut julen? Jag tycker att när det är över så är det över och vill gärna börja nya året utan det.

Vi var ju en sväng i Jönköping igår för att köpa mina AirPods, kikade in på Stadium som hade rea på Adidas så det blev både en tröja och ett par leggings. Jag som inte skulle köpa någonting i år. Till mitt försvar så kostade båda plaggen mindre än vad bara tröjan gör på ordinarie pris.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Vi får se jag brukar göra det rätt så snabbt efter julen har varit så gör nog det nästa vecka. Vad duktig du har varit som har varit produktiv det har inte jag varit🙈
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jag gjorde det igår ändå 🙈
nouw.com/shinelikeapearl
Wifeey
Wifeey,
Oj vad du hann med mycket på morgonen där 😃
Tänk om man va så produktiv så tidigt på morgonen 😃
Så snygga kläder du köpte, såklart om de e så bra rea så ska man ju passa på haha

God fortsättning på dig
wifeey.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229