Jag trodde aldrig 

God kväll, tänkte jag kikar in lite såhär på kvällskvisten. Helt slut men det är inget ovanligt, blir mer förvånad när jag har lite extra energi men det händer mer sällan än ofta. Jag har parkerat arslet i mammas soffa, ska spendera natten här då jag imorgon bitti ska göra något jag aldrig trodde att jag skulle göra nämligen vaccinera mig. Jag tackade nej i första skedet och har varit ganska nöjd med det men så plötsligt ångrade jag mig. Har ångrat mig efter det med men det är det för sent för nu så det är bara till att hoppa på tåget antar jag.
Fått hjälp att byta fjäder på bilen idag men såklart var den en del andra saker som var sönder med, inte för att jag blir förvånad när det kommer till mina bilar men iallafall. Tröttsamt. Hade jag inte bott som jag gjort hade jag fasiken köpt mig en cykel istället, bilar är bara huvudvärk.
Har iallafall fått virkat färdigt döskallesjalen idag men det är nog det enda produktiva jag gjort. Jag har gått från att göra de på tre dagar till en och en halv vecka. Orkar helt enkelt inte fokusera i längre stunder längre.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Så fin sjal du har virkat 🧶

nouw.com/marit1998
svullo
svullo,

Den är hel cool den sjalen 👍

nouw.com/svullo