Jönköping

Alltså vissa dagar undrar jag hur sjutton jag ens fick körkort och idag när jag skulle till Jönköping så kände jag precis så. Vilket jäkla kaos som utbröt med alla filer, rondeller och okända vägar. Kan säga att det inte blev bättre av att jag impulsköpte ett träd på Ikea som jag var tvungen att ha bak på golvet då det var så stort som typ en miljon gånger dundrade fram och slog mig i huvudet. Haha, vilken syn ändå.
Jag började iallafall dagen med att plocka upp nya jeans som jag behövde på Lager 157 då de hade extrapris just nu. Sen åkte jag in till stan och köpte lite småsaker på New Yorker sen var jag såklart på tok för tidig till vad jag skulle göra så köpte mig en Frapino och satte mig vid vattnet. Inte alls fel.
Sen var det då dags för min födelsedagspresent till mig själv, jag har äntligen fått göra fransar igen. Så himla skönt att slippa sminka sig och bara känna sig allmänt fräsch. Det här förtjänade jag!

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Lager 157 har mycket fint och till bra priser, var längesedan jag shoppade där måste nästan kila in. Haha hade velat sett dig i trafiken, hoppas det gick bra ändå
nouw.com/lexochlogan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja visst har dom. Gör det!
nouw.com/shinelikeapearl
Fröken Rödlök,
Jag brukar allt som oftast vara ute i god tid, får alltid vänta. Men jag blir stressad om jag inte är på plats iaf 15 minuter innan det jag ska göra börjar!! Vad roligt med trädet från Ikea, hade vart kul att ha ett!
www.frokenrodlok.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Samma här! Jo men jag kände det med.
nouw.com/shinelikeapearl