Julklappar från CoolStuff

Inlägget är i samarbete med CoolStuff.

Hej, har er torsdag startat bra? Här är det kanon! Idag tänkte jag prata om någonting jag själv älskar nämligen julen och julklappar. Jag själv är en riktig sucker för allt som hör julen till och älskar att få köpa och ge julklappar men ibland står det verkligen still med idéer och det känns som att det är ett sådant år i år när det kommer till vissa och det är här mitt tips kommer in, jag tänkte nämligen tipsa om CoolStuff.

CoolStuff är en sida på nätet där du verkligen kan hitta allt mellan himmel och jord och det finns garanterat någonting som passar alla. de har i år en super smart kategori, julklappar där du enkelt kan sortera ut vad som kan passa genom att ange om det är till barn, ungdom eller vuxen, ställa in inom vilken prisram det ska vara samt välja olika kategorier. Detta är super tycker jag, älskar allt som kan spara mig lite tid haha. Sparar tid gör jag dessutom då det har allt till alla så jag behöver inte hålla på och handla från en massor av olika ställen.

De har även separata kategorier utefter vem som ska få klappen, jag spanar lite extra på julklapp till sambo i år. Jag tycker verkligen att det är otroligt svårt med sådant där så jag kommer suga i mig all inspiration jag kan hitta nu, haha. De har alla möjliga kategorier såsom mamma, pappa, pojkvän osv så du kommer lätt kunna hitta och navigera oavsett vem det är som ska få klappen.

Förutom en massor av bra produkter av de även en rad andra förmånliga saker som:
- Fri standardfrakt vid köp över 499:-
- 90 dagars öppet köp
- 2 års garanti på alla varor
- Blixtsnabb leverans.

Så ja, mitt bästa tips för att kirra julklapparna är såklart att besöka CoolStuff.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer