Julklappar till honom + Rabattkod

Inlägget är i samarbete med Sliqhaq.

Godmorgon, hoppas ni haft en fantastisk start på den nya veckan. Här är det bra och jag har lite tid över så tänkte ta tillfället i akt att tipsa er once again. Älskar att få dela med mig av saker jag tycker om eller tror att ni kommer tycka om.
Tipset idag riktar sig framförallt till dig som har en speciell man i ditt liv, det kan vara allt från en sambo till en bror eller pappa. Jag själv brukar ha panik när det är dags att köpa julklappar till just män för de är så himla mycket svårare i min mening för antingen så har de redan allt eller så vill de inte ha någonting speciellt osv.

Det är just här Sliqhaq kommer in dock för med deras hjälp har jag hittat massor av fina tips på saker som passar de flesta män. Någonting jag ofta kikar på är dofter i olika slag så som parfymer, deo och liknande för det är sådant som alltid används och brukar bli uppskattat. Just ett sådant fint gift set har de här, det är både fint och prisvärt. Kommer i en fin ask och innehåller tre olika produkter.

Några andra fördelar på sidan är:
- De skickar oftast ordar lagda innan kl 12:00 samma dag.
- De har flera olika betalsätt, däribland Klarna.
- Frakt inom Sverige kostar endast 39:- och det är fraktfritt vid köp över 699:-.

Min favorit såg ni ju här över men de har såklart en hel uppsjö med perfekta julklappar till den där speciella mannen, de har en egen kategori nu till jul som heter "julklappstips" där du kan kika in och inspireras av alla deras olika produkter och klicka hem alla julklappar superenkelt. Jag har dessutom en rabattkod till er som gör det hela ännu bättre, använd "julklapp2018" så får du 10% rabatt!

Du hittar julklappar till honom hos SLIQHAQ!

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Åh vilka bra tips! 😃 Sånt där är ju inte något man unnar sig själv i vanliga fall så det kan vara roligt att få i present 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Frugan E,
Bra tips. Tycker det är supersvårt med presenter särskilt till män av någon anledning..
www.frugan-e.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Mirre,
Jättebra att tipsa om julklappar till männen, för dem är svårast att köpa till
sweetwords.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,