Julmat

God kväll, hur har ni det?
Nu har lugnet äntligen infunnit sig och vi har krupit ner i varsin ende av soffan framför en film. Pappa och syskonen var här i några timmar och fikade, bytte julklappar och lite så. Super mysigt. Lite kul att jag fick en likadan kaffemugg som jag önskade mig som jag fick av Jennie av pappa men i guld. Jaja alltid bra med två tänker jag. Efter de åkte så passade vi på att laga mat, äntligen blev det lite julmat. Första för i år, eller ja vi åt ju lite på jobbet men första hemma. Det blev inte alls så mycket men det viktigaste och gott var det.
Efter det så tatuerade vi mig faktiskt, en liten streckhund bara så ingenting avancerat men jag är nöjd över att ha en liten Mu på benet. Jag ville mest känna hur det kändes någonstans under knäskålen då jag aldrig har gjort någonting där innan och alla jag känner säger att det gör så ont. Gubben övertalade mig om att det gör det inte så sagt och gjort. Om jag säger såhär, det kommer inte bli någonting mer under knäskålen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Madeleine,
Inga tatueringar på mig 😊 Skulle aldrig våga det. Längtar allt efter vanlig mat nu. Man tröttnar fort på julmaten.
www.nouw.com/madelena
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe jag har föööör många. Jo visst.
nouw.com/shinelikeapearl
Jessiekaos
Jessiekaos,
håller med dig såna saker är det ju bara bra om man får flera av 😃 och vilken söt tatuering , tycker det är så fint med tatueringar dock har jag ingen själv , ja har så svårt att bestäma mig vad jag vill ha för tatuering haha XD <3
nouw.com/jessiekaos
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack! Hehe så kan det vara 🙈
nouw.com/shinelikeapearl