JUNI

Tänk att vi redan är ett par dagar in i Juni, tiden går på tok för fort just nu. Längtar dock tillbaka till jobbet så på ett sätt bra såklart men hinner inte med dagarna som går, allt är som i en dimma. Har varit upp och ner senaste dagarna, sovit väldigt dåligt framförallt vilket även tar ut sin rätt dagtid.
Igår åkte jag ut till pappa dock och han hjälpte mig att solfilma min bil, nödvändigt ont för vovvens skull. Hjälper lite iallafall. Min AC funkar inte heller så det är inte super härligt att åka bil i denna värme. Vi stannade över natten då jag varken vill eller kan köra bil kvällstid så som jag mår så steg upp med dom nu när de skulle till jobb och skola och åkte hemåt så nu har vi nyss landat hemma. Ska försöka vila en stund, är helt slut. Men först en islatte i solen på balkongen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Ett tips för hundens skull är att köpa en kylmatta 😊 finns till bra priser på Dollarstore är iaf väldigt uppskattad av våran hund 😊 Ha en fin dag!

nouw.com/missminnea
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack, han har en sen förra året men han gillar inte den alls tyvärr 😒
nouw.com/shinelikeapearl
MissMinnea
MissMinnea,
Åh va synd 😟
nouw.com/missminnea
svullo
svullo,

Ja det har du ätt i Juni redan.. då får man sätta fart om man ska hinna få gjort allt man tänkte i vintras att man skulle göra nu 😊

nouw.com/svullo