Kakelgallerian

Inlägget är i samarbete med Kakelgallerian.

God förmiddag, hoppas ni har en fin fredag där ute och slipper den värsta kylan iallafall. Jag sitter hopkurad under filten med datorn i högsta hugg och tänkte passa på att tipsa er om Kakelgallerian. Vilka är de då?
Kakelgallerian har funnits sedan 2008 och har förutom en enastående bra hemsida där du kan beställa var du än i landet befinner dig också en fysisk butik belägen i Kungens Kurva i Stockholm. Som namnet hintar om så har de ett stort sortiment av kakel, klinker och mosaik, endast av den bästa kvalitén såklart då de inte bara samarbetar med de ledande leverantörerna i Sverige utan även importerar från Europa, allt för ett så brett sortiment som möjligt för dig som kund. Har du svårt att välja eller bara behöver hjälp och råd så är deras personal såklart specialiserade på det dom gör och du är med deras hjälp i trygga händer.
När du handlar från deras hemsida så finns det flertalet olika betalningsmetoder som kort, faktura och delbetalning. Det du beställer levereras sen med DHL, hem till dörren om det passar vilket såklart är det bästa så att ni kan komma igång snabbast möjligast.

Jag har själv suttit och drömt mig bort på deras webbsida, de har verkligen så otroligt mycket så det skulle tom vara svårt att välja om jag ska vara ärlig. Men det är inte utan att bli inspirerad man glider igenom deras produkter. Det finns så mycket olika färger, former och stilar så jag kan nästan garantera att det finns någonting för alla. Jag är mycket för mönster, gillar att hålla resten av rummet clean och piffa upp med det, nedan ser ni mina tre favoriter som jag fastnade för.

Om du är i farten och ska göra om hemma och behöver nytt kakel, klinker eller mosaik så är det hos Kakelgallerian ni ska kika in.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Liw,
Tack för tipset. Det såg ut att vara lite lyxigare kakel/klinkers. Det såg fint ut!
blogg.amelia.se/liwslust/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja det gav den känslan.
nouw.com/shinelikeapearl
Madde,
Så kul då man kan förnya lite hemma. Just nu är jag rätt nöjd med vårt kakel i badrummet så det dröjer nog ett tag innan vi gör om det.
nouw.com/madelena
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo visst är det så!
nouw.com/shinelikeapearl