Kladdkaka med jordnötssmör
Till kakan:
150g smör eller margarin
3 dl strösocker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
3 ägg
2 dl vetemjöl
Jordnötsfyllningen:
2 dl jordnötssmör
1 dl florsocker
3 msk mjölk
Såhär gör du:
1. Starta ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en springform på ca 22 cm i diameter.
2. Smält smöret i en kastrull. Häll i resten av ingredienserna till kakan och rör ihop till en jämn smet. Häll i formen.
3. Vispa ihop ingredienserna till fyllningen. Klicka ut över kakan och rör runt med en gaffel (jag gjorde inte det men det blir nog bättre om man gör det).
4. Grädda mitt i ugnen i 20 - 25 minuter.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget ♥
Gud vad gott, älskar jordnötssmör!