Klara besked

Hej, hur har ni det?
Jag har äntligen varit till naprapaten och där var det klara besked vill jag lova, äntligen. Efter att ha blivit runt slussad mellan läkare och sjukgymnast med absolut noll information och mycket tvivelaktig medicin så fick jag äntligen någon som verkligen gjorde något. Diskbuktning blev domen och det är i princip bara till att vila, göra det jag klarar av och göra en del övningar. Upp till sju veckor kan det ta att bli bra men ska förhoppningvis börja gå neråt i smärta snart iallafall. En liten lättnad även om det fortfarande för väldigt ont.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,

Men vad skönt att du äntligen fått riktig hjälp. Hoppas det vänder snabbt nu, 7 veckor går fortare än man tror och är ju ändå hanterbart. Tyvärr är väl sjukvården just så, man slussas fram och tillbaka. Jag gick med gallsten i nästan ett år, hade nån av alla läkare jag träffat gjort ett ultraljud direkt och inte bara antagit stres/magkatarr osv så hade jag aldrig behövt lida så länge och belasta vårdennotaliga gånger...

nouw.com/lexochlogan
Natascha
Natascha,

Så skönt att du fick besked! Det är ju det som oftast alltid är så drygt, att inte veta. Jag hoppas du slipper smärtan snart. Ha en fin dag!

natascha.bloggplatsen.se
IP: 82.99.3.229