Klara besked

Hej, hur har ni det?
Jag har äntligen varit till naprapaten och där var det klara besked vill jag lova, äntligen. Efter att ha blivit runt slussad mellan läkare och sjukgymnast med absolut noll information och mycket tvivelaktig medicin så fick jag äntligen någon som verkligen gjorde något. Diskbuktning blev domen och det är i princip bara till att vila, göra det jag klarar av och göra en del övningar. Upp till sju veckor kan det ta att bli bra men ska förhoppningvis börja gå neråt i smärta snart iallafall. En liten lättnad även om det fortfarande för väldigt ont.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,

Det är bara bra här. Är hungrig. Men ska snart äta.

Så skönt & höra att du har kommit äntligen rätt med din värk 😊👏🏻Du har fått svarta på vitt vad du har. Nu kan du leva lite lättare 🤗

nouw.com/fighterwomen85
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Hoppas du fick något gott! Ja verkligen, tack!

nouw.com/shinelikeapearl
fighterwomen85
fighterwomen85,

Har ätit soppa med macka & philadelphiaost på. Gott faktiskt 🙂 Varsegod 🤗

nouw.com/fighterwomen85
Hannas krypin,

jo, tack, jag har det bra. Men jag är helt galet trött. Behöver nog ta en luring. Inte kul att du har ont men skönt att de hittat en anledning till smärtan iallafall. Tycker ofta det är så att läkare går bet medan andra yrkeskategorier hittar problemet. Iallafall vad gäller smärttillstånd.

hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Skönt det. Ja verkligen. Konstigt hur det är ändå.

nouw.com/shinelikeapearl
Silverblomma,

så bra att bli tagen på allvar och få rätt hjälp det brukar ju tyvärr vara en konst numera, hoppas att du snart känner dig lite bättre. är ju jobbigt att gå runt och ha ont

www.nouw.com/silverblomma
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Ja verkligen! Tack.

nouw.com/shinelikeapearl
Fröken Rödlök,

Sa dom något om hur det hade uppkommit? Kan sådant bara drabba någon eller kommer det sig av att man ansträngt sig fel eller nåt?

www.frokenrodlok.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Nej inte det tyvärr men det kan vara överbelastning heller fel lyft tex.

nouw.com/shinelikeapearl
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Skönt att du äntligen har fått en som verkligen kan hjälpa dig 👍 härligt att du äntligen fått hjälp

nouw.com/2barnsmammaochfru
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Ja verkligen 😁

nouw.com/shinelikeapearl
corkystyle
corkystyle,

Åh vad skönt att äntligen få klara besked av någon. Ibland kan man bli galen om man som dig bli runt slussad och inga besked. Tur att det blir bättre med vila och hoppas du får mindre ont snart.

nouw.com/corkystyle
ullie,

ja även om värken är hemsk är det i varfall mycket bättre o veta . ja tyvärr vila det enda o håller tummarna för dej kramiz

weberskold.se
Madde ,

Ovissheten är ju det värsta. Nu fick du ett besked och kan börja räkna ner tills smärtan rimligtvis försvinner. Det blir väl att snällt lyda naprapaten nu, och bara vila.

www.nouw.com/madelena
Lexochlogan
Lexochlogan,

Men vad skönt att du äntligen fått riktig hjälp. Hoppas det vänder snabbt nu, 7 veckor går fortare än man tror och är ju ändå hanterbart. Tyvärr är väl sjukvården just så, man slussas fram och tillbaka. Jag gick med gallsten i nästan ett år, hade nån av alla läkare jag träffat gjort ett ultraljud direkt och inte bara antagit stres/magkatarr osv så hade jag aldrig behövt lida så länge och belasta vårdennotaliga gånger...

nouw.com/lexochlogan
Natascha,

Så skönt att du fick besked! Det är ju det som oftast alltid är så drygt, att inte veta. Jag hoppas du slipper smärtan snart. Ha en fin dag!

natascha.bloggplatsen.se