Kokos, ananas och kolatårta

Det här behöver du:
En tårtbotten delad i tre bitar, använd detta eller annat du gillar.
1 burk krossad ananas
1 burk karamelliserad mjölk
2 - 3 dl riven kokos

125 g rumstempererat smör
1,25 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
200 g rumstempererad färskost

Såhär gör du:
1. Vispa upp smöret till färskostfrostingen. Tillsätt florsocker och vaniljsocker och vispa vitt och fluffigt. Tillsätt färskosten och rör ihop.
2. Häll av juicen från ananasen.
3. Lägg botten av tårtan på ett fat. Bred över ett lager karamelliserad mjölk och ananas över. Lägg på en botten och upprepa. Lägg sen på toppen och spackla med färskostfrostingen. Dekorera med kokos.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar