Kontorshotell Stockholm

Inlägget är i samarbete med Hagalunds Kontorshotell.

Kikar in såhär mitt på dagen, hur har ni det? Bra väder? Här är det lite mulet så det är perfekt bloggväder skulle jag vilja påstå därför tänkte jag passa på att tipsa er om Hagalunds Kontorshotell som jag idag snubblat över.

Detta företag ägnar sig alltså kort och gott åt att hyra ut kontor i kontorshotell. Ett kontorshotell är då en byggnad med kontor där man som t.ex egenföretagare kan hyra en egen plats/kontor. På det viset får du konkat med flera andra företagare och får en chans att bygga upp ett brett nätverk. På Hagalunds Kontorshotell tror man nämligen att ett kontor är så mycket mer än ett rum med ett skrivbord där man jobbar, de jobbar efter konceptet att allting spelar in. Miljon, människorna i din omgivning, stämningen. Allting bidrar till din egen fördel och kreativitet.

När du hyr ett kontor av dom får du inte bara en kontorsplats utan de har massvis med små bonusar som kommer göra jobbet kanske inte lättare men roligare och ja, det underlättar helt enkelt. De som ingår med ditt kontor är kaffe, färsk frukt, internet, scanner, skrivare & kopiator, konferensrum, mindre mötesrum, post- och pakethantering, larmsystem och övervakning av vaktbolag. Hur bra?
De har olika storlekar på kontoren så om ni behöver expandera kan ni hyra ett större rum och tvärt om. De har även kort uppsägningstid, allt för att det inte ska krångla till det för dig.

Hagalunds Kontorshotell öppnar nu den 1 Juni nytt kontorshotell i Stockholm och Solna. Stockholm är ju Sveriges mötesplats i min mening så du kan inte få ett bättre läge för just din verksamhet. Nära till allt du kan tänkas behöva. Du hittar helt enkelt kontorshotell Stockholm hos dom. Klicka in på deras hemsida om du vill veta mer eller kanske rent av boka en visning för att ta ditt företag till en ny nivå.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer