Kratta

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag har fortsatt i samma bana och sovit som en kratta helt ärligt. Först kunde jag inte somna och sen vaknar jag hela tiden. Det är något nytt påhitt för även om jag haft svårt att somna förr så har jag ändå sovit när jag somnat men nu blir det dubbel pina. Vaknade självklart innan klockan med, suck. Att jag dessutom har 13,5 timmar jobb framför mig idag gör det inte lättare och sen fick jag ett extrapass imorgon så det är mer eller mindre bara hem och vända för lite förhoppningsvis sömn inatt.
Annars hände det inte mycket igår vill jag lova. Glodde på tv halva kvällen sen bytte jag bara tv och kröp ner i sängen och låg och kollade på Rederiet i sängen i brist på sömn. Ungefär så spännande är mitt liv just nu, önskar jag hade något roligare att skriva om men såhär är det ibland antar jag. Vad har ni för söndagsplaner?

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
så drygt när det blir så där med sömnen, både sambon och jag har haft lite svajigt med den på senaste tiden också. För mig är det att det tagit så lång tid från att jag lagt mig till att jag liksom somnat, ibland har jag kolalt mig igenom flera avsnitt av en serie innan jag lyckas somna. Annars brukar ja kuna somna ändå relatift snabbt ,för mig det varit fullmåne kanske är den som stör, brukar alltis få svårare med sömnen i närheten av fullmåne av någon anledning 😂❤
nouw.com/jessiekaos
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad jobbigt att inte få sova , det är inte alls kul
nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229